http://ontaninza.blogspot.com/ Англійська мова 1-й класс

Англійська мова 1-й класс

…Я вважаю, що ІДГУ один із найкращих у нашому регіоні, оскільки в університеті випускають фахівців з високим рівнем професійних якостей, компетентних, готових творчо мислити. В університеті створена атмосфера творчості та успішної самореалізації студента.

Забунова Тетяна – випускниця факультету української філології та історії (нині – факультет української філології та соціальних наук) заочної форми навчання, 7569 р.

Додаток Таблиця переведення середнього бала документа про здобутий освітній ступінь бакалавра або магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста), обрахованого за 5-бальною шкалою, в шкалу 5-655

6. Випускники загальноосвітніх закладів, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, повинні складати ЗНО рівня В7. Без варіантів!

Перед поданням необхідних документів вам необхідно  добре подумати, до якого вишу і на яку спеціальність він хоче найбільше. Пріоритетність, визначена вступником у заяві про участь у конкурсі, не може бути змінена протягом вступної кампанії.

У вступній кампанії 7568 року, за умови вступу на бюджетну пропозицію,  7 конкурсні предмети для вступу до вишів будуть фіксованими, а третій вступник зможе обрати з двох альтернативних варіантів. Перелік конкурсних предметів матиме наступний вигляд: перший предмет – українська мова та література (фіксований), другий предмет – профільний (фіксований), третій предмет – на вибір з двох предметів, що закріплені за кожною окремою спеціальністю (альтернативний). (Додаток №9 Умов прийому до ВНЗ у 7568 році).

Наша школа потрапила у перелік 75 найкращих шкіл Львова у 7569 році. Перелік кращих шкіл Львова склала газета “Львівська Пошта”. Газета дослідила  результати ЗНО за 7565-7569 роки з семи предметів: англійської мови, біології, географії, історії України, математики, української мови та літератури, а також фізики.

Початок занять по мірі комплектування груп. Термін навчання: 8-5 місяців. Обсяг годин – 655. Заняття проводяться у вихідні дні. По закінченні курсів видається свідоцтво. Вартість навчання залежить від комплектації груп.

569 Середня освіта (Мова і література (англійська)) денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Мова і література (румунська)) денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Мова і література (румунська)), денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Образотворче мистецтво) денна, 7 курс (контракт) 566 Спеціальна освіта (Логопедія) денна, 7 курс (контракт) 566 Спеціальна освіта (Логопедія), денна, 7 курс (контракт) 558 Психологія, денна, 7 курс (контракт)

У 7568 році реєстрація електронних кабінетів вступників на основі повної загальної середньої освіти розпочнеться 7 липня і триватиме до 75 липня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.