http://ontaninza.blogspot.com/ Алгебра 11 класс зінченко

Алгебра 11 класс зінченко

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (російська та світова)». 9 клас» (авт. Сімакова Л. А., Снєгірьова В. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С. (за редакцією Бурди М. І.))

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації із всесвітньої історії. 9 клас» (авт. Ладиченко Т. В., Камбалова Я. М.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інформатики. 9 клас» (авт. Морзе Н. В., Вембер В. П., Кузьмінська О. Г., Войцеховський М. О., Проценко Т. Г.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії. 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з художньої культури. 9 клас» (авт. Масол Л. М., Гайдамака О. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою (російською мовою). 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

- Був створений гдз портал Svit- на далі . До 7569 року в Уа неті, не було абсолютно безкоштовних порталів з онлайн відповідями. Всі сайти з Готовими Домашніми Завданнями були абсолютно комерціалізованими, можна було подивитись тільки один номер одної книги гдз і це було лише за плату. Метою створення сайту було дати абсолютно безоплатний доступ до всіх гдз найпопулярніших підручників.

Опубліковано збірник завдань атестаційних робіт для ДПА 7568 з математики 9 клас, автор Істер, видавництво Генеза. Скачати збірник ви можете у pdf форматі ( посилання на скачування розміщене в кінці статті ) або переглянути в режимі онлайн на даній сторінці.

З усіх обов’язкових предметів атестація проводиться письмово за збірниками, рекомендованими Міністерством освіти і науки України. У разі проведення атестації за вибором, форму проведення атестації (усно чи письмово) обирають учні. Атестація в усній формі проводиться за затвердженими білетами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.