http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз німецька мова 11 класс ірина савчук

Гдз німецька мова 11 класс ірина савчук

Ненсі одразу ж упізнала Полліанну, але їй знадобилося трохи часу, щоб заспокоїтись - у неї чомусь тремтіли коліна. Дівчинка стояла на пероні сама, коли Ненсі нарешті зважилася підійти.

- Полліанно, тобі вже час спати. У тебе був важкий день, а завтра нам потрібно розпланувати твій час, а також передивитися твій одяг - можливо, доведеться щось докупити. Ненсі дасть тобі свічку - будь з нею обережна. До сніданку потрібно спуститися о пів на восьму. Не запізнюйся. На добраніч.

Тут не було нічого, вартого уваги, - лише голі стіни з кожного боку. Нагорі було темно, особливо в кутках, де дах сягав підлоги. Тут стояли численні скрині й коробки. На горищі було задушливо. Поллі-анна навіть підняла голову вище, їй

Для самої авторки неймовірна популярність книжки стала несподіванкою. Кілька її творів, надрукованих до Полліанни , хоч і були схвально сприйняті читачами, проте великого успіху не мали. Тож важко було передбачити, що немудряща історія про дівчинку-підлітка зробить письменницю знаменитістю.

- Так, є, - поважно кивнула Полліанна. - Причому нова і дуже гарна. Леді з Жіночої допомоги 6 придбали її для мене, і це дуже мило з їхнього боку, адже натомість вони могли купити килим. Щоправда, я не уявляю, якої довжини міг бути цей килим, однак, мабуть, його мало б вистачити не менше як на половину проходу в церкві. Як гадаєте? А ще в моїй сумочці є цікава річ - квитанція. Містер Грей сказав, що я маю віддати її вам, перш ніж ми заберемо валізу. Містер Грей - це чоловік місіс Грей. Вони родичі дружини пастора Карра. Я подорожувала з ними на Схід, і це було просто чудово! Ось, я знайшла - квитанція! - і дівчинка подала їм папірець після довгих пошуків у сумочці.

8. Який випадок спонукав батька Полліанни вигадати для неї гру в радість ? Опишіть цю гру. Чому Ненсі вирішила грати разом з Полліанною?

- Цілком можливо, хоч я і не мала честі познайомитися із цими леді, - сухо відповіла міс Поллі, намагаючись звільнити свої коліна від пальчиків дівчинки. Потім вона поглянула на Ненсі, яка все ще стояла біля дверей.

9. Про які подробиці свого життя розповідає Полліанна? Чи скаржиться дівчинка на поневіряння, що випали на її долю? У якій частині розмови стає помітним, що Полліанна важко переживає смерть батька? Прочитайте відповідні рядки тексту.

Повість Полліанна починається з того, що до багатої самотньої міс Поллі приїздить одинадцятирічна небога - донька її покійної сестри Дженні. Колись Дженні проти волі батьків вийшла заміж за порядного й доброго, але бідного пастора. Ображені цим шлюбом рідні майже не підтримували з нею стосунків. Тим часом молоде подружжя поїхало місіонерами 6 на південь. Коли в Дженні народилася дівчинка, вона назвала її Полліанною, об&rsquo єднавши імена своїх сестер По-ллі й Анни.

Утіленням такого мужнього й світлого ставлення до світу і є її Полліанна. Кожним своїм вчинком ця дівчинка доводить мудрість простих істин: життя - прекрасне, а бути щасливим -просто.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.