http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз хімія 11 класс величко практичні роботи

Гдз хімія 11 класс величко практичні роботи

Веселун. Зачекай. Краще хай казкові люди Нам розкажуть, що як буде! Звучить циганська музика Циганка. Гей! Мої «чавели» милі!     Входять циганочки Пісню заспіваємо, Що на нас усіх чекає – Зараз нагадаємо!

Третє завдання писемне мовлення. За цим завданням можна встановити рівень сформованості в учнів навичок і вмінь, потрібних для вирішення на письмі комунікативних завдань, пов 8767 язаних із повсякденним життям.

В ніч на день Святого Миколая святий розносить подарунки та підкладає їх під подушку. Солодощі, яблука, горіхи та печиво дістається лише слухняним дітлахам. Тим же хто цілий рік пустував святий Миколай підкладає під подушку різочку, як попередження на наступний рік.

Миколай. Це дуже легко мені відгадати, буду зі святом усіх вас вітати! Вчителі, батьки і діти, радий я як не радіти? Якщо в світлій цій оселі, ви здорові та веселі! Сподіваюсь, що між вами не зустрінусь з пустунами. У цій школі гарні діточки живуть, Всі батькам допомагають, Зло добром перемагають!

А в поза позаминулому році ми подарували йому нових надшвидкісних коней, ультра білого кольору, в срібних сніжинках!.. Яка краса!!!

Виходять ангели, в руках тримають вогники-свічечки. До образа Миколая 6 ангел. Боже, Отче, глянь на діти, на прекрасні твої квіти, Світи Сонцем і зірками над малими діточками!

Марійка : А то ще побачимо! Дивись, я вже закінчила підготовку до уроків, встигла помити посуд, прибрати в кімнаті. Мама буде мною задоволена. Прийде втомлена з роботи, а я їй теплу вечерю. А  ти все крутився, забавлявся іграшками, поглядав у вікно, замість працювати. Тому задача не розв’язана, кролики голодні. І що ти там бачив у вікні?

Перше завдання перевіряє сформованість умінь читати і розуміти тексти самостійно, у визначений проміжок часу. Учням пропонується нескладний автентичний текст, що відповідає рівню А7+ чи B6 за європейським стандартом: статті з періодичних· видань, листи (особисті, офіційні та ін.) оголошення, рекламні оголошення особисті нотатки, повідомлення.

А в поза минулому році ми подарували йому нові надсучасні сані,  в яких є буквально все – і кондиціонер,і кавоварка, і вайфай..ох!

Веселун. Добре, що казкова сила До нас на свято прилітала – Про подарунки вона нагадала! Хто ж це їх до нас приніс?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.