http://ontaninza.blogspot.com/ Укрпошта повідомлення про вручення поштового відправлення ф 119

Укрпошта повідомлення про вручення поштового відправлення ф 119

у надежды шевченко больше двойников чем у что ждите в гости лже скатину и её коллектив я представляю как ей вообще я думаю что её не существует

Вот уже шлют сообщения что они сильно взволнованы тем что не могут получить моего согласия на получение денег! это же огромные деньги, а я просто так взял и послал их!!! Ну прямо изволновались все наверное ха-ха-ха! :) ))))))

Они опубликовали кто выиграл, интересно,что за люди подставные или родственники. Так зачем убеждать ,что именно вы выиграли еще и сделайте заказ чтобы активировать ордер я в шоке, мошенники галимые. Не ведитесь люди!!!!

Присутніх у залі працівників  сфери  культури щиро привітали з професійним святом  виконуючий обов’язки голови Богуславської районної державної адміністрації Олександр Салата, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Новосвітний, начальник відділу культури райдержадміністрації Олександр Терещенко.

. Ідентифікація Учасників Акції здійснюється Виконавцем Акції за допомогою унікального номеру мобільного телефону, з якого було відправлене СМС-повідомлення з правильним Акційним кодом, або який було вказано при реєстрації на Сайті, та відповідним зареєстрованим Акційний кодом.

. Рішення Організатора/Виконавця з усіх питань, що пов‘язані з проведенням Акції, є остаточними та перегляду не підлягають.

. Заохочення, які не були отримані Учасниками, повторно не надсилаються. Такими Заохоченнями Організатор буде розпоряджатися на свій розсуд.

- В межах Акційного періоду один унікальний Учасник Акції, з належними лише йому унікальними паспортними даними має можливість стати власником не більше 6 (однієї) Валізи за весь Акційний період.

Антуанетта, я вже подивилась відео фіналу. Там все зрозуміло, вона ж пояснила, що участь у грі беруть ПОРЯДКОВІ номери, які надані кожному учаснику акції крім особистого номеру. У рзіграшу брали участь ПОРЯДКОВІ номери. Вони 5-значні, тобто всьго учасників акції ПОШТОРГУ меньш, ніж . Я не можу ризикувати своїми копійками, ця гра не для бідних.

. У випадку, якщо Заохочення повернено у зв’язку з «відмовою від отримання», воно не може бути повторно затребуване його Власником. Претензії щодо таких не отриманих Заохочень не приймаються.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.