http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз за 10 класс з алгебри профільний рівень мерзляк

Гдз за 10 класс з алгебри профільний рівень мерзляк

Завдання 7. Чи знаєш ти рослини і тварин Карпат? Виріж і наклей фотографії з Додатків. Підпиши їх. Перевір себе за підручником.

Завдання 8. Підготуй і презентуй у класі повідомлення про цікавий | природний об''єкт Українських Карпат. Запиши його назву. Укажи джерело інформації.

Завдання 9. Перелічити властивості речовини - означає описати її. Наприклад, кухонну сіль можна описати так: речовина без кольору (в подрібненому стані біла), крихка, солона на смак, розчинна у воді, не змінюється при нагріванні. Опиши властивості цукру.

Завдання 5. Використовуючи різні джерела інформації, підготуй пові¬ домлення про будь-яку речовину (наприклад, воду, залізо). Запиши назву речовини. Укажи джерело інформації.

Завдання 9. Щоб переконатися, що речовини складаються із частинок - атомів і молекул, які постійно рухаються, виконай дослід.

Тіла це об''єкти неживої та живої природи, а також предмети, створені людиною. Розрізняють тіла природи і штучні (рукотворні) тіла. Ознаками тіл є форма, розміри, маса, об''єм. Люди і тварини, рослини і гриби, Сонце та Місяць, хмари і гори, пісок і море, будинок і стіл, книга й дитяча іграшка все це тіла. Розрізняють тіла правильної і неправильної форми. Тіла, що мають форму кулі, куба, паралелепіпеда, прямокутника чи квадрата, це тіла правильної форми. Тіла всіх інших форм вважають тілами неправильної форми.

А південна Б північна В східна

Усі тіла складаються з речовин. Кожна речовина має характерні ознаки властивості: колір, блиск, запах, прозорість, розчинність та інші.

9. Ропуха сіра, тритон, жаби, ящірки, вужі, гадюка звичайна, корольок жовтоголовий, кріт, заєць-русак, козуля, дикий кабан, ласка, горностай, куниця лісова, лисиця, тхір темний, вовк, лось, олень.

Завдання 7. Рідкі речовини різняться між собою в''язкістю. Прикладом може бути різна текучість рідин. Перевір це на досліді.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.