http://ontaninza.blogspot.com/ Усі гдз 10 класс сайт

Усі гдз 10 класс сайт

9. Ропуха сіра, тритон, жаби, ящірки, вужі, гадюка звичайна, корольок жовтоголовий, кріт, заєць-русак, козуля, дикий кабан, ласка, горностай, куниця лісова, лисиця, тхір темний, вовк, лось, олень.

Для самої авторки неймовірна популярність книжки стала несподіванкою. Кілька її творів, надрукованих до Полліанни , хоч і були схвально сприйняті читачами, проте великого успіху не мали. Тож важко було передбачити, що немудряща історія про дівчинку-підлітка зробить письменницю знаменитістю.

5. Мідянка, полоз лісовий, корольок жовтоголовий, змієїд, орлан-білохвіст, лелека чорний, видра річкова, горностай, борсук.

- Майже в кожній, - відповіла Ненсі, спохмурнівши, бо якраз згадала, що в кімнатці на горищі килима немає.

Як використовують алмазним порошком шліфують вироби з надтвердих сплавів, використовують для формування вольфрамової нитки для електричних ламп, виготовляють різці, сверла, кріплять на різальному інструменті для буріння нафтових свердловин, огранюють і перетворюють в діаманти.

7. Налий молоко у пластикову склянку й постав до морозильної камери. Через годину вийми склянку. Що ти помітив? Зроби висновок. Під час охолодження рідке молоко перейшло у твердий стан.

спробувала уявити, за якими розкішними дверима її власна кімната - з фіранками, килимами й картинами. Кімната, яка відтепер належатиме тільки їй! Раптом тітка прочинила ще одні двері і почала підніматися сходами.

Завдання для третьої групи. Уявіть, що Том Сойєр і Полліанна випадково зустрілися. Якою могла б бути ця зустріч? Розіграйте її за ролями.

- Це ж треба, - стиха мовила міс Поллі. - Що за дивна дитина? - Раптом вона спохмурніла: - Вона рада, що я її покарала, а мені не варто перейматися, що я це зробила. І їй подобається жити зі мною! Дивина, та й годі, - мовила міс Поллі, знов беручи книжку.

А я, звісно, Веселун! Гей! До нас прийшла зима! Веселішої нема! Нумо, хлопці та дівчата, Перевіримо санчата, Також лижі, ковзани – Чи годяться ще вони?! Лід міцний вже на ріці…

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.