http://ontaninza.blogspot.com/ Алгебра 10 класс бевз профільний рівень гдз

Алгебра 10 класс бевз профільний рівень гдз

Матеріали збірника містять варіанти підсумкових контрольних робіт з математики для 9 класу 7568 року та вкладку з відповідями. Зміст тестових завдань відповідає навчальній програмі з математики для 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Запропоновані завдання можуть бути використані для проведення державної підсумкової атестації.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

ДПА 7569 року в основній школі проводиться з п''яти навчальних предметів: української мови, біології, географії, математики, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. У загальноосвітніх навчальних закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням предметів, спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом за вибором може бути той, що вивчався поглиблено.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з фізики. 9 клас» (авт. Засєкіна Т. М., Коваль В. С., Сиротюк В. Д., Чернецький І. С.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 9 клас» (авт. Коваленко Л. Т., Михайлова Н. В.)

Учебник создан в соответствии с учебной программой по Алгебре 7 класса общеобразовательных учебных заведений. Рекомендовано Министерством образования и науки Российской Федерации.

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (Бикова К. І., Кошкіна Ж. О.)

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з угорської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 9 клас» (авт. Браун Є. Л.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С. (за редакцією Бурди М. І.))

Посібник призначено для підготовки та проведення державної підсумкової атестації з математики в основній школі. Він містить 67 варіантів атестаційних робіт, з яких кожні чотири є однотипними. Зміст усіх завдань відповідає державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки учнів з математики.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.