http://ontaninza.blogspot.com/ Книгу геометрія 10 класс бурда

Книгу геометрія 10 класс бурда

Окрему подяку висловлюю своїм колегам - вчителям різних предметів, які разом з учнями-експертами справедливо оцінювали роботу команд на локаціях та забезпечували їм умови для роботи. Це Анатолій Михайлович Бабенко, Людмила Іванівна Олійник, Валентина Максимівна Олійник, Олексій Григорович Грищенко, Олександра Павлівна Прохацька, Тетяна Василівна Пустовіт, Артур Олексійович Дворнік, Лариса Георгіївна Константиненко, Олена Анатоліївна Яценко, Людмила Михайлівна Білик. Щиро дякую за допомогу!

Буркун. Любі друзі, схаменіться! (Яга підскакує) Ні, так жити не годиться! Що насправді нас чекає, Те лише наука знає!

Діана Щур та Касьяненко Нікіта - учні 65-А класу Білоцерківської спеціалізованої природничо-математичної школи І-ІІІ ступенів № 66 ім . Кириленка створили досконалі презентації , за допомогою яких пояснили своїм одноклалсниками, що таке гармонічні коливання, як визначити їх основні характеристики та як навчатись розв*язувати вправи із цієї теми. Їх однокласники зрозуміли. Якщо і ви скористаєтесь цими матеріалами, то також матимете міцні знання з цієї теми. Пишаюсь цими молодими людьми! Користуйтесь!

Буркун. Ви не вірили мені Та побачили самі: Ось чортяка прилітала, Всіх страшенно налякала… Далі, може, гірше буде, До біди готуйтесь, люди! Хлопчик-українець 6

Звичайна кімнатна обстановка. По середині  кімнати стіл ,крісла. На стіні портрет Шевченка,а на другій (по можливості образ св. Миколая ). За столом сидять Марійка,Оля і Петрик і готують уроки.

Завершивши квест, ми з учителями інформатики Жанною Веніаминівною Потаповою та Ларисою Георгіївною Константиненко розпочинаємо цікавий проект-фотополювання "Стежками козацької слави", розміщений в навчальному середовищі classroom. Підсумки проекту будуть підбиті 6 грудня - в День Збройних Сил України.

В ніч на день Святого Миколая святий розносить подарунки та підкладає їх під подушку. Солодощі, яблука, горіхи та печиво дістається лише слухняним дітлахам. Тим же хто цілий рік пустував святий Миколай підкладає під подушку різочку, як попередження на наступний рік.

Виходять ангели, в руках тримають вогники-свічечки. До образа Миколая 6 ангел. Боже, Отче, глянь на діти, на прекрасні твої квіти, Світи Сонцем і зірками над малими діточками!

Також висловлюється подяка іншим кошовим отаманам - Дар*ї Середі, Єлизаветі, Верденській, Миколі Савченку, Діані Щур. Їх команди були близькі до переможця, жодна з них не набрала менше 65% можливих балів за завдання.

"Освіта – це найпотужніша зброя, аби змінити світ". Цей вислів Нельсона Мандели взяли за гасло засновники неприбуткової громадської спілки Освіторія, яка допомагає змінювати і реформувати освіту. "Ми вважаємо сферу освіти пріоритетною для України. Адже на рівні школи ми закладаємо в дітей не тільки знання, але і цінності. І від того, як ми навчаємо дітей зараз, залежить те, яку країну ми побачимо через 85-95 років. Це довгострокова, але найприбутковіша інвестиція", - саме так вважають засновники Освіторії. І вчителі поділяють їх думку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.