http://ontaninza.blogspot.com/ Онлайн геометрія 10 класс біляніна

Онлайн геометрія 10 класс біляніна

57 грудня 7567 року був проведений ІІ (міський) етап Всеукаїнської олімпіади з математики. Для бажаючих ознайомитись із завданнями та відповідями до них, розміщуємо ці матеріали тут.

Завершивши квест, ми з учителями інформатики Жанною Веніаминівною Потаповою та Ларисою Георгіївною Константиненко розпочинаємо цікавий проект-фотополювання "Стежками козацької слави", розміщений в навчальному середовищі classroom. Підсумки проекту будуть підбиті 6 грудня - в День Збройних Сил України.

Розвиваючі завдання для дітей допомагають розвитку образного мислення та дрібної моторики, сприйняття кольору, орієнтування в просторі.

"Освіта – це найпотужніша зброя, аби змінити світ". Цей вислів Нельсона Мандели взяли за гасло засновники неприбуткової громадської спілки Освіторія, яка допомагає змінювати і реформувати освіту. "Ми вважаємо сферу освіти пріоритетною для України. Адже на рівні школи ми закладаємо в дітей не тільки знання, але і цінності. І від того, як ми навчаємо дітей зараз, залежить те, яку країну ми побачимо через 85-95 років. Це довгострокова, але найприбутковіша інвестиція", - саме так вважають засновники Освіторії. І вчителі поділяють їх думку.

Mathway надає інструменти, необхідні для розуміння та розв*язання математичних задач довільного ступеня складності. Mathway - це ресурс для розв*язувння задач №6 для учнів, студентів, батьків та вчителів.

59 грудня 7567 року відбувся І тур (контрольна робота) І (міського) етапу конкурсу-захисту робіт учасників МАН України. Публікуємо умови та розв*язки контрольної роботи з математики.

В інтернет-магазині на сайті видавництва "Шкільний світ" книгу придбати найлегше. Ми старались для того, щоб зробити життя вчителя комфортнішим, а учня - цікавішим. Вітаю всіх пречетних - ми це зробили!

Українська держава веде боротьбу за незалежність упродовж всієї своєї тисячолітньої історії. Герої минулих битв і герої війни з російським агресором, яка ведетться на сході країни сьогодні, варті пам*яті і наслідування прийдешніх поколінь. Слава Україні!

Посібники "Алгебра. Уроки. 9 клас. І семестр" та "Алгебра. Уроки. 9 клас. ІІ семестр" (серія "Математика. Бібліотека") допоможуть вчителеві під час підготовки та проведення уроків алгебри в 9-му класі відповідно до нової програми з математики.

Посібники міститять розробки всіх навчальних тем, уроки формування нових знань, умінь, навичок, закріплення знань, узагальнення та систематизації ви-вченого матеріалу, поточного та тематичного контролю знань. Під час складання структури уроку було враховано сучасні тенденції проведення навчальних занять. Розробки уроків містять не лише базовий набір завдань, а й матеріал для підвищення інтересу учнів до пізнавальної діяльності: задачі логічного характеру, вправи підвищеної складності, навчальні ігри тощо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.