http://ontaninza.blogspot.com/ Географія 10 класс кобернік коваленко

Географія 10 класс кобернік коваленко

Посібник призначено для підготовки та проведення державної підсумкової атестації з математики в основній школі. Він містить 67 варіантів атестаційних робіт, з яких кожні чотири є однотипними. Зміст усіх завдань відповідає державним вимогам до рівня загальноосвітньої підготовки учнів з математики.

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Остафій О. Р.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з французької та іспанської мов. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Клименко Ю. М., Файзуліна Л. М., Костилев А. І., ПлієнкоВ. П.)

Опубліковано збірник завдань атестаційних робіт для ДПА 7568 з математики 9 клас, автор Істер, видавництво Генеза. Скачати збірник ви можете у pdf форматі ( посилання на скачування розміщене в кінці статті ) або переглянути в режимі онлайн на даній сторінці.

- Був створений гдз портал Svit- на далі . До 7569 року в Уа неті, не було абсолютно безкоштовних порталів з онлайн відповідями. Всі сайти з Готовими Домашніми Завданнями були абсолютно комерціалізованими, можна було подивитись тільки один номер одної книги гдз і це було лише за плату. Метою створення сайту було дати абсолютно безоплатний доступ до всіх гдз найпопулярніших підручників.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 9 клас» (авт. Коваленко Л. Т., Михайлова Н. В.)

Література (інтегрований курс) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською чи іншими мовами національних меншин

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з польської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 9 клас» (авт. Лебедь .)

ДПА 7569 року в основній школі проводиться з п''яти навчальних предметів: української мови, біології, географії, математики, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. У загальноосвітніх навчальних закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням предметів, спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом за вибором може бути той, що вивчався поглиблено.

Учебник создан в соответствии с учебной программой по Математике 5 класса общеобразовательных учебных заведений. Рекомендовано Министерством образования и науки Российской Федерации.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.