http://ontaninza.blogspot.com/ Оновлена програма для 1 4 класів 2018-2019 н р

Оновлена програма для 1 4 класів 2018-2019 н р

Якщо ви використовуєте службу "Фільми й телепрограми", щоб отримувати доступ до вмісту, захищеного за допомогою технології керування цифровими правами Microsoft (DRM), ця служба може автоматично запитувати права на використання файлів мультимедіа від сервера прав на використання онлайн-вмісту, а також завантажувати й установлювати оновлення DRM, щоб дозволити вам відтворювати вміст. Докладніше про технологію DRM читайте в розділі Silverlight цього положення про конфіденційність.

Ви можете мати ці права відповідно до чинного законодавства, зокрема Генерального регламенту із захисту персональних даних (GDPR), але ми пропонуємо їх незалежно від вашого місцезнаходження. У деяких випадках вашу спроможність керувати своїми особистими даними та отримувати до них доступ буде обмежено, як вимагається або дозволяється застосовним законодавством.

Але у зв&rsquo язку з великою кількістю звернень одночасно та масовою відправкою Ваших сертифікатів саме в останні дні, наш Call-Centre не може допомогти великій кількості абонентів одночасно, так як усі лінії упродовж дня зайняті дзвінками.

Облікові дані. Паролі, підказки для паролів та інші подібні відомості про безпеку, які використовуються для автентифікації й доступу до облікового запису.

Якщо вміст зберігається в службі OneDrive, він успадковує дозволи на спільний доступ від папки, в якій зберігається. Наприклад, якщо ви вирішите зберегти вміст у спільній папці, він буде загальнодоступним для всіх користувачів Інтернету, які можуть знайти цю папку. Якщо вміст зберігається в особистій папці, він буде приватний.

Послуги: Централізоване постачання холодної води та водовідведення (без лічильника) Централізоване постачання гарячої води (без лічильника) Газопостачання Електропостачання Опалення (в опалювальний період) Квартирна плата Розрахунок субсидії (в межах соціальної норми)

Оновлення Майкрософт. Завдяки службі Microsoft Update ви можете отримувати оновлення для системи безпеки, а також інші важливі оновлення. Докладні відомості див. в розділі Служби оновлення цього положення про конфіденційність.

Пов’язання профілю Xbox Live зі сторонніми обліковими записами (не Microsoft). Деякі ігри або програми, доступні через Xbox Live, а також деякі соціальні функції Xbox Live надаються сторонніми видавцями або партнерськими компаніями. Для їхнього використання може вимагатися створення стороннього облікового запису (не Microsoft), а також облікових даних для входу, які використовуватимуться з цією грою, програмою або функцією. Якщо ви вирішите пов’язати свій профіль Xbox Live із обліковим записом стороннього видавця або партнерської компанії, ми надсилатимемо їм обмежену інформацію облікового запису та профілю, але не включатимемо будь-яку інформацію кредитної картки або іншу платіжну інформацію.

Конфіденційність ваших даних важлива для нас. У цьому положенні про конфіденційність пояснюється, які особисті дані, яким чином і в яких цілях обробляє корпорація Майкрософт.

Відео або записи. Записи подій і заходів у приміщеннях, магазинах та на інших об’єктах корпорації Майкрософт. Коли ви відвідуєте магазини Microsoft Store чи інші приміщення або заходи корпорації Майкрософт, де здійснюється записування, ми можемо обробляти дані ваших зображень і голосу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.