http://ontaninza.blogspot.com/ Перший урок 1 вересня 2018 н р 9 клас презентація

Перший урок 1 вересня 2018 н р 9 клас презентація

7. Прощаючись сьогодні зі школою, ми хочемо сказати вам, що вона навчила нас відрізняти погане від доброго, правду від неправди.

Урок 7. Вас принижують. Ви ненавидите, але вбити вже не можете, відчуваєте злість і образу, бажання помсти. Шукайте інший шлях розплати, не посягаючи при цьому на життя і здоров''я кривдника.

6. Найкращий учитель для дитини той, хто, духовно спілкуючись з нею, забуває, що він учитель і бачить у своєму учневі друга, однодумця. Такий учитель знає найпотаємніші куточки серця свого вихованця, і слово в його устах стає потужним знаряддям впливу на молоду людину, що формується. Саме таким учителем стала для нас наш класний керівник, яка впевнено вела нас шляхами добра, любові, надії та віри

(Велика свічка у руках класного керівника, маленькі свічки діти запалюють від неї, передають помічникам за кулісами)

Ще одне питання, яке дозволяє визначити наявність кармічних боргів в будь-якій сфері звучить так: «Чи є у вашому житті щось, що вас не влаштовує, засмучує або навіть затьмарює ваше існування?». Можливо це проблеми зі здоров''ям, безгрошів''я або складні відносини з кимось із близьких? Можливо це самотність, відсутність взаєморозуміння з чоловіком або дітьми, незадоволеність життям?

9. За 66 років навчання, за тисячі проведених разом з вами уроків в наших головах відклалося багато важливого і необхідного в житті. І ваша праця, дорогі вчителі, не пропаде даремно!

Випускники Національного гірничого університету володіють сучасними комп`ютерними технологіями і спроможні вирішувати складні проблеми розвитку промисловості, економіки і права.

Дякую за опис і особливо за відео, вважала себе середньо-доброго рівня, але коли попросили допомогти вивчити англійську не знала з чого почати ви доступно усе пояснили і я бачу, що багато чого сама не знаю. Дякую! Треба вчитися:)

Випускний Щастя і сльози. Красивий сценарій, щирі слова. Велика титанічна робота класного керівника. Скільки нових ідей. Любов Пилипівно! Дякую, дякую, дякую!

Інформаційною системою «І» складений перший рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії, що відбулась у 7567 році.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.